• Vonk en Vloer is gevestigd aan de Amsterdamseweg 400 in Amstelveen

    Aangeleverd

Interieurspecialist Vonk & Vloer: álles voor de inrichting van de woning

AMSTELVEEN Van houten vloeren tot tapijt en van gordijnen tot zonwering voor binnen én buiten; Vonk & Vloer is de interieurspecialist van Amstelveen. In de ruime showroom aan de Amsterdamseweg krijgen bezoekers een uitstekend beeld van het grote assortiment en de vele mogelijkheden. Vonk & Vloer ontzorgt, dat betekent dat alles wordt opgemeten, thuis bezorgd en wordt geplaatst.

De dagen worden langer en de temperatuur wordt steeds hoger; dat betekent dat het buiten seizoen is aangebroken. "Deuren en ramen staan vaak open, wat heel fijn is, maar ook vaak gepaard gaat met overlast van zon of insecten'', legt Ton Vonk van Vonk & Vloer uit. "Wij leveren een groot assortiment zonweringen. Te denken valt aan terrasschermen, uitvalschermen, markiezen, windblockers en rolluiken voor buiten.''

Ook de houten jaloezieën en de Duettegordijnen doen het goed. "Deze raamdecoraties zijn niet alleen sfeervol maar ook functioneel'', vervolgt Ton terwijl hij een van de Duettegordijnen demonstreert. De gordijnen kunnen niet alleen van boven naar beneden gehesen worden, maar ook andersom. "De exclusieve raamdecoratie van Vonk & Vloer biedt de mogelijkheid om zelf te experimenteren met licht en kleur. Het ene moment is er behoefte aan privacy, het andere moment aan openheid en licht" De Duettegordijnen zijn dé trend van dit seizoen en bij Vonk & Vloer verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren.

Net als hinder van de zon gaat de zomertijd ook vaak gepaard met overlast van insecten als muggen en vliegen. Met de grote collectie horren van Vonk & Vloer is die overlast vanaf nu verleden tijd. Zij biedt plisséhorren, rolhorren en vaste horren voor deuren en ramen. Vonk & Vloer werkt veel met de merken Luxaflex en Unilux. Deze worden thuis ingemeten, op maat gemaakt en vakkundig geplaatst.

VLOEREN Hoewel de klassieke houten vloeren en de vloeren van laminaat van alle tijden zijn, ziet Vonk & Vloer dat de verkoop van pvc-vloeren steeds verder stijgt. "Dit materiaal is een uitstekende geleider en daardoor zeer goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming'', vertelt Ton enthousiast. "Bovendien geeft de pvc-vloer het gevoel van een houten vloer maar de voordelen van kunststof. De vloer is hierdoor gemakkelijk te reinigen en daardoor geschikt voor gebruik in de keuken of de badkamer.''

BEREIKBAARHEID In verband met de aanleg van een rotonde op de kruising van de Amsterdamseweg met de Keizer Karelweg, is Vonk & Vloer in de periode van 14 mei tot en met 15 juli minder gemakkelijk te bereiken. In deze weken kan geen gebruik gemaakt worden van de parkeervakken langs de weg; uiteraard kunnen bezoekers wel gebruik maken van het eigen parkeerterrein van Vonk & Vloer. Van 16 juli tot en met 28 juli is het kruispunt volledig afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Al het verkeer wordt opgeleid. Parkeren is alleen elders in de wijk mogelijk en de winkel is uitsluitend te voet bereikbaar.

Vonk & Vloer is gevestigd aan Amsterdamseweg 400 in Amstelveen. Voor meer informatie: 020-645.0930.