• Liftende kerstman bij De Jonge Dikkert in Amstelveen.

    Esther van der Wallen
  • Kerstman vraag buschauffeur om hulp.

    Esther van der Wallen
  • Kerstman heeftr tram naar Stadshart gevonden.

    Esther van der Wallen

Liftende kerstman op weg naar Winter Village Amstelveen

AMSTELVEEN Als promotiestunt is vrijdagmorgen een kerstman ingezet die liftend zijn weg zocht naar het Winter Village op het Stadsplein in Amstelveen. Inwoners van Amstelveen en Amsterdam keken vreemd op toen zij de kerstman zagen liften in hun buurt. Het bleek te gaan om een ludieke stunt van Stadshart Amstelveen ter promotie van de XL-editie van Winter Village.

,,We wilden op ludieke wijze aandacht besteden aan Winter Village in Stadshart Amstelveen. Het huis van de kerstman is hier ook te vinden, vandaar dat wij op

verschillende locaties in en om Amstelveen een liftende kerstman hebben ingezet," aldus Ben Verheijen. shopping centre manager Stadshart Amstelveen..

Met de kerstvakantie en feestdagen in aantocht presenteert het winkelcentrum het Winter Village als attractie voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin. De XL-editie van Winter Village vindt plaats van 29 november tot en met 7 januari en is dagelijks geopend. Ruim zes weken lang staat het stadshart van Amstelveen in het teken van een winterse gezelligheid met een grote Ice Slider, een openluchtijsbaan van ruim 450 vierkante meter en een kerstmarkt.

Verder worden er uiteenlopende activiteiten voor jong en oud georganiseerd zoals schaatslessen, kunstschaatsshows, discoschaatsen, curling competities, ontbijtsessies en kids entertainment. Daarnaast wordt er in samenwerking met Relatieplanet een speciale date-avond op het ijs georganiseerd; een combinatie van schaatsen, smaakvol dineren en speeddaten. Bezoekers kunnen in het pop-up restaurant genieten van een kop warme chocolademelk, glühwein of een borrel. Voor meer

Voor meer informatie: www.wintervillageamstelveen.nl