• Rembrandthof in Stadshart Amstelveen.

    ANP Foto

NA-KD Fashion opent eerste winkel Europa in Stadshart

AMSTELVEEN NA-KD Fashion opent half september de allereerste winkel van Europa in Stadshart Amstelveen. Daarnaast wordt hier ook de allereerste NA-KD modelijn gelanceerd. In Nederland is de webshop bekend onder een jongere doelgroep vrouwen die NA-KD hebben leren kennen door diens aanwezigheid op socialmedia. De nieuwe winkel heeft een oppervlak van 70 vierkante meter en is gevestigd aan het Rembrandthof.  

NA-KD is een online webshop. De komst van NA-KD naar Amstelveen komt voort uit een samenwerking met het jongste zusje van het retailconcern Rosmode namelijk: RSMD. Stadshart Amstelveen bleek de ideale locatie voor de eerste fysieke winkel. Penny Jane Ros (dochter van de eigenaar van Rosmode en eigenaar van NA-KD Amstelveen) verklaart de keuze voor het Stadshart; "Begin deze zomer werd Rosmode benaderd of er interesse was om de NA-KD-lijn, die toen net in ontwikkeling was, in de winkel te verkopen. Na een sparsessie zijn we overeengekomen dat het voor beide partijen interessant kan zijn als we een fysieke winkel in het Stadshart van Amstelveen openen."

 "Zestig jaar geleden begon hier mijn oma Rosmode; dameswinkels in het hogere segment in Amstelveen. Later hebben mijn ouders dit overgenomen. Onze familie heeft kennis van de stad en diens consumenten en daarnaast heeft de stad Amstelveen flinke stappen gemaakt in de ontwikkeling van zijn stadscentrum. Het is een goede plek om je als retailer te vestigen, er is veel plek en ruimte voor marketing activatie en ze staan open voor innovatieve ideeën. Hier kunnen veel plaatsen een voorbeeld aan nemen," aldus Penny Jane Ros.

Stadshart Amstelveen verheugt zich op de komst van NA-KD. Ben Verheijen (Centrummanager Stadshart Amstelveen): "De komst van NA-KD verreikt ons winkelaanbod met name voor onze jonge doelgroep vrouwen. We zijn trots dat deze grote internationale e-tailer zijn eerste winkel bij ons wil vestigen, een heus compliment voor het Stadshart!"

NA-KD is in 2015 opgericht en behoort nu al tot de top 20 snelgroeiende bedrijven ter wereld.