• Gemeente Amstelveen

Nieuw ZAAI coachtraject voor startende ondernemers

AMSTELVEEN Voor startende Amstelveense ondernemers gaat op 8 januari het nieuwe ZAAI Amstelveen coachtraject van start. ZAAI biedt startende ondernemers een professioneel coachtraject waarmee zij zich op zakelijk én persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen om succesvol te ondernemen. Dit zes maanden durende traject bestaat uit coaching, masterclasses, inspiratiesafari's, intervisie en individuele coaching. Het is volgens de initiatiefnemers dé manier om een professioneel netwerk in Amstelveen op te bouwen.

Wethouder Maaike Veeningen (Economische Zaken): ,,Starters zijn van belang voor de vitaliteit en modernisering van de Amstelveense economie. Ze brengen vernieuwing. Zeker in een beginperiode van een bedrijf is het van belang dat ondernemers met elkaar in verbinding komen en elkaar weten te vinden en inspireren. Daarom willen we startende bedrijven ondersteunen."

ZAAI is een initiatief van de gemeente Amstelveen, Ondernemersvereniging Amstelveen en de Rabobank Amstel en Vecht. Voor meer informatie www.zaaiamstelveen.nl of via info@zaaiamstelveen.nl