• Het team van Oorwerk Amstelveen voor de vestiging aan de Amsterdamseweg.

    Oorwerk

Nieuwste hoortechnieken in een stijlvol jasje

AMSTELVEEN De technische ontwikkelingen staan niet stil en Oorwerk staat altijd vooraan met het aanbieden van optimale hooroplossingen met de nieuwste snufjes. "Opvallende en onhandige hoortoestellen zijn niet meer van deze tijd," zegt audicien Tanja Perencevic. "Tegenwoordig zijn de hoortoestellen stijlvol, slim en prettig in gebruik." Samen met haar collega's audiciens Marijke Veenstra, Jan van Schaik, Ilonka van Lammeren en commercieel medewerkster Cynthia Teske staat zij in de vestiging in Amstelveen.

Het nieuwste hoortoestel zorgt voor het beste spraakverstaan in gezelschappen, een natuurlijk eigen klinkende stem en een aanzienlijke vermindering in de luisterinspanning. Er is niet alleen de mogelijkheid tot het direct streamen van telefoongesprekken, muziek en televisie, maar de audicien kan het hoortoestel ook op afstand bij laten stellen. Het is van alle gemakken voorzien en tevens werkt het ook met een accu die genoeg energie heeft voor 19 uur gebruik. Met de draagbare oplader op zakformaat kunt u het hoortoestel maar liefst 3 keer volledig opladen. Perfect voor een weekendje weg of een belangrijke zakenreis!

PASSENDE OPLOSSING Oorwerk staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, uitgebreid tijd maken voor de klant en advies op maat. Zij beschikken over een ruim assortiment met daarin diverse merken hypermoderne hoortoestellen, maar ook hooroplossingen voor een kleinere beurs.

Tanja: "Wij zijn een luisterend oor voor iedereen! Bij ons kunt u terecht voor het best mogelijke maatwerk en passende hooroplossing, waar u in een huiselijke sfeer altijd door een vertrouwd en bekend gezicht geholpen wordt."

KWALITEIT Volgens Tanja kan een verminderd gehoor leiden tot een sociaal isolement. "Oorwerk heeft als missie mensen te helpen aan een beter gehoor zodat zij de verschillende nuances in geluid weer kunnen horen. Deze geluiden geven kleur aan het dagelijks leven en zorgen voor meer genot, verbondenheid met de samenleving en gevoel van veiligheid. De twinkeling terugvinden in iemands ogen is waar wij het voor doen," aldus Tanja. Wie wil weten hoe het staat met zijn of haar gehoor, kan altijd een afspraak maken voor een gratis hoortest..

TESTPERSONEN Om mensen de nieuwste technieken te laten ervaren is team Amstelveen op zoek naar testpersonen. Wie nu reageert op de advertentie of via de website van Oorwerk, komt in aanmerking voor een korting. Belangstellenden kunnen gerust langskomen in de winkel of contact opnemen. Tanja en haar team staan klaar met een lekkere kop koffie voor deskundig advies over uw mogelijkheden.

Oorwerk is gevestigd aan de Amsterdamseweg 166 in Amstelveen en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 09.30 tot 15.00.

Bereikbaar op 020 – 345 8999 of kijk voor meer informatie op www.oorwerk.nl.