• Brentano

Specsavers Amstelveen spaart jaar lang voor Plusmobiel

AMSTELVEEN PlusMobiel Amstelveen mag komend jaar rekenen op een financiële bijdrage die door Specsavers Amstelveen gedurende het hele jaar bij elkaar wordt gespaard. Inwoners van Amstelveen stemden op de genomineerde lokale goede doelen voor de spaarronde van 2018 van stichting Specsavers Steunt. Uit de finalisten koos het winkelteam van Specsavers Amstelveen de Plusmobiel van Brentano als gelukkige winnaar.

De PlusMobiel is er voor mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben bij individueel vervoer, bijvoorbeeld voor een bezoek aan de huisarts, tandarts, ziekenhuis of een winkel om kleding te kopen. Rob Walther, retailpartner bij Specsavers Amstelveen, is blij met de keuze voor dit doel. ,,Wij vinden het fantastisch dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie initiatief. Wij gaan ons met het team dan ook voor de volle 100 procent inzetten om hen aan het einde van het jaar een mooi steuntje in de rug te geven."

Ieder jaar zetten alle winkels van Specsavers voor elke klant die een montuur of hoortoestel koopt, een vast bedrag opzij voor stichting Specsavers Steunt. Aan het einde van het spaarjaar wordt het totale spaarbedrag verdeeld over het lokale goede doel en een landelijk goed doel. Zo draagt iedere winkel haar steentje bij aan de lokale gemeenschap.

In totaal worden er jaarlijks zo'n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl