• Het goodiebag-station staat zaterdagmiddag in het Binnenhof.

    Stadshart Amstelveen

Stadshart Amstelveen deelt 500 goodiebags uit

AMSTELVEEN Stadshart Amstelveen staat dit weekend in het teken van mode, goodiebags en kortingsacties tijdens het Unexpected Fashion event op zaterdag 6 april. Tijdens het evenement worden bezoekers getrakteerd op onder meer professionele fotografie en 500 goedgevulde goodiebags die op een ludieke manier aan klanten worden uitgedeeld. Een XL shopping bag van 2,5 bij 2,5 meter wordt op het Binnenhof geïnstalleerd om speciale goodiebags aan het winkelend publiek weg te geven. Om deel te nemen aan het prijzenspel moeten bezoekers in het bezit zijn van de Personal Shopping Card, of zich direct gratis registeren bij een hostess. Daarnaast moeten zij een kassabon ter waarde van minimaal 25 euro uit het winkelcentrum tonen. Aan de voorzijde van de rij voor de 'goodiebag-machine' staan een presentator en hostessen klaar om de deelnemers te ontvangen. Vervolgens mogen zij aan de hendel trekken. Elke deelnemer wint een goodiebag en het aantal sterren bepaalt de inhoud van de goodiebag. Het goodiebag-station staat er van 12.00 tot 18.00 uur en deelname is mogelijk zo lang de voorraad strekt.


Zaterdag 6 april is het ook National Glamour Day. Een grote selectie winkels geeft 20 procent korting op vertoon van het magazine Glamour. In Stadshart Amstelveen geven in elk geval de volgende winkels zaterdag deze korting: De Bijenkorf, Douglas, Guess, H&M, Hudson's Bay, Hunkemöller, Kruidvat, Levi's, Mango, NA-KD, Pandora, Perry en We Are Labels. Voor meer informatie:http://https://events.glamour.nl/national-glamour-day


Bezoekers kunnen verder op de foto bij de mobiele studio van Picture People op het Binnenhof, waar de fotograaf zorgt dat ze een 'Instagrammable picture' mee naar huis kunt nemen. De fotoshoot en afdruk is gratis op vertoon van een Personal Shopping Card.

Voor meer informatie: https://www.stadshartamstelveen.nl/