• Filiaalmanager Jan Christiaan Siegers en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training van de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel.

    Jumbo

Supermarkt Jumbo op Groenhof wordt verbouwd

AMSTELVEEN De Jumbo winkel aan het Groenhof 165 in Amstelveen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. Ook krijgt de winkel een Pick Up Point. De winkel sluit op zaterdag 20 april om 13.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 8 mei kunnen klanten weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten op 8 mei met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter ere van de opening verrast Jumbo de eerste 150 bezoekers met een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 12 mei). Filiaalmanager Jan Christiaan Siegers vertelt: "De nieuwe winkel wordt prachtig. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.200 vierkante meter vloeroppervlakte."

In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo zijn er bijvoorbeeld schepmaaltijden verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza's om thuis af te bakken. Bovendien komt er een versplein waar klanten volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen ze op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij in een handomdraai afrekenen bij een caissière.

Ook wordt het mogelijk om online bestellingen op te halen bij het Pick Up Point. Klanten die via Jumbo.com boodschappen bestellen, kunnen deze de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen bij deze speciale balie. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling al vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag vóór 12.00 uur zijn besteld. Bij het ophalen van de bestelling kan uitsluitend worden betaald met pin. Ook heeft de winkel een OV-chipkaart oplaadpunt.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan de Rembrandtweg in Amstelveen en aan het Sluisplein in Ouderkerk aan de Amstel.