• Vonk & Vloer

Vonk & Vloer Luxaflex Inspiration dealer van het jaar in regio

AMSTELVEEN Vonk & Vloer is uitgeroepen tot Luxaflex Inspiration dealer van het jaar voor de regio Amstelveen.

Traditiegetrouw kiest Luxaflex in het voorjaar de 'Dealers van het Jaar'. Deze titel wordt verleend aan Luxaflex Inspiration dealers die het merk uitmuntend voor het voetlicht brengen bij hun klanten en zich onderscheiden op het gebied van advies, service, marketing en klantgerichtheid.

Omdat Luxaflex sterk gelooft in ONdernemers die de regio waarin ze actief zijn kennen als hun broekzak en daardoor optimaal in kunnen spelen op de behoeftes en wensen van hun afnemers, worden de titels regionaal verleend.

Vonk & Vloer is uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar voor de regio Amstelveen. Het gedreven ondernemerschap van Vonk & Vloer het onderbouwde advies en het persoonlijke klantcontact zijn, naast een positieve en open relatie met leverancier Luxaflex Nederland, de voornaamste redenen geweest om Vonk & Vloer te kronen tot Luxaflex Inspiration dealer van het jaar.

Luxaflex Inspiration Dealers beschikken over een totaalpresentatie van de verschillende Luxaflex raambekledingsproducten. Inspiration dealers zijn geïnformeerd over het volledige gamma van Luxaflex-producten en adviseren bij een keuze 'op maat'. Meet- en montageservice is in het algemeen beschikbaar.

Vonk & Vloer is gevestigd aan Amsterdamseweg 400. Meer info: https://www.vonkenvloer.nl/